Tule tutustumaan meihin

Tiimimme koostuu kokeneista ja kielitaitoisista kiinteistönvälityksen ammattilaisista. Palvelemme englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, espanjaksi ja norjaksi. Olemme auttaneet jo vuosien ajan kansainvälisiä asiakkaitamme toteuttamaan toiveensa ja elämään unelmaansa Costa del Solilla. Meille, avainasemassa on tietotaito alueesta, markkinoista, suhdanteista ja ennen kaikkea asiakaspalvelusta.

Tervetuloa Estate Stockholm – Costa del Solille palveltavaksi.

Päivi Asikainen – Kiinteistönvälittäjä

Päivi on ratkaisukeskeinen ja toimeen tarttuva myynnin ammattilainen.

Ammattitaito, ystävällisyys ja positiivisuus ovat Päivin vahvuuksia myyntityössä, josta hänellä on jo yli 30 vuoden rautainen kokemus – sekä Helsingissä, että Costa del Solilla. Voit luottaa siihen, että Päivi auttaa sinua löytämään parhaan paikkasi auringossa.

Iloiselle, luovalle, joustavalle ja pitkäjänteiselle humanistillemme kauneus ja harmonia ovat elinehto.

Avoimuus ja luotettavuus yhdessä motivoivan työtiimin kanssa saavat minussa esiin parhaimmat puoleni. Nautin työstä, jossa saan hyödyntää visuaalisuutta ja löytää ratkaisuja uusiin haasteisiin. Haluan luoda kauneutta ja hyvää, joilla teemme sinunkin unelmistasi totta!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 970

Sähköposti: paivi@estatecds.com

  

Kielet

  

Hanna Kytölä-Lundström – Kiinteistönvälittäjä

Hanna on suomalainen agentimme. Hän on työkennellyt liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin eri segmenteillä vuodesta -92 niin johtotehtävissä kuin myös asiakaspalvelussa. Yhdistämällä alueen tuntemuksen, periksiantamattoman neuvottelijan sekä luontevan ja sydäntä lähellä olevan asiakaspalvelun hän haluaa löytää juuri teille sopivan ratkaisun Aurinkorannikolla asumiseen.

Espanjassa parasta ovat ihmiset ja padel ja tietysti se aurinko. Intohimoni padeliin on aukaissut minulle uusia väyliä erilaisiin busineksiin ja tämän sosiaalisen pelin tavoin nautin tilaisuudesta yhdistää oikea ostaja ja myyjä luoden positiivisen kaupan kaikille osapuolille.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 670 266 583

Sähköposti: hanna@estatecds.com

 

Kielet

  

David Brännhult – Kiinteistönvälittäjä / Osakas

Davidin vahvuuksia ovat tunnollisuus ja tietotaito sekä Ruotsin että Aurinkorannikon kiinteistönvälitysmarkkinoista. Hän tietää, kuinka markkinat toimivat ja mitkä ovat asiakkaan toiveet unelmakodille.

Pitkä kokemus auttaa hahmottamaan nopeasti, mikä tavanomaisessa voikin olla vastaus asiakkaan ainutlaatuiseen toiveeseen.

Davidilla on MBA-tutkinto, kiinteistönvälittäjänä hän on toiminut vuodesta 2002. Ensimmäisen toimistonsa hän perusti Tukholmaan jo vuonna 2006. Yli 650 myytyä huoneistoa ja 250 omakotitaloa ovat vahva näyttö asiantuntemuksesta ja kokemuksesta.

Aiemmin tennispelaajana uraa luonut energinen David harrastaa Aurinkorannikolla myös golfia ja matkapyöräilyä. David palvelee pohjoismaalaisia asiakkaita Tukholman ja Fuengirolan toimistoissa.

Elämäni parhaimpia hetkiä on lomailu perheeni ja ystävieni kanssa Nerjan loma-asunnollani!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +46 (0)708-794 794

Sähköposti: david@estatecds.com

   

Kielet

 

Thomas Sundvall – Kiinteistönvälittäjä / Osakas

Thomas on pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälitysalalla. Hänellä on yli 15 vuoden menestyksekäs kokemus sekä kiinteistönvälitysalan kehittämisestä Ruotsissa että välitystoiminnasta Espanjassa.

Thomaksen vahvuuksia ovat nopea reagointi ja toiminta asiakkaan ehdoilla parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Harvalla Aurinkorannikon kiinteistönvälittäjällä on yhtä vahva rakennusteknillinen tuntemus kuin Thomasilla.

Tavoitteeni on saada sekä myyjä että asiakas luottamaan tietotaitooni ja sitoutumiseeni, jotka takaavat hyvän kaupan. Tavoitteeni on, että jokainen kauppa on kummallekin osapuolelle hieno kokemus.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 714

Sähköposti: thomas@estatecds.com

 

Kielet

 

Anna Christensen – Toimistopäällikkö

Kun soitat meille puheluusi vastaa todennäköisesti Anna. Hän on asunut suurimman osan elämästään Aurinkorannikolla ja tuntee alueen kuin omat taskunsa.

Anna palvelee espanjaksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi ja ranskaksi. Olipa kieli mikä tahansa, hänellä on ainutlaatuinen kyky saada asiakas tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Toimistopäällikkönä Anna vastaa kaikista toimiston yleisistä tehtävistä kuten hallinnosta sekä muista tukitoimenpiteistä välittäjille ja asiakkaille.

Olen täällä auttaakseni sinua. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai iso.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 450

Sähköposti: anna@estatecds.com

  

Kielet

   

Daniel Holmquist – Kiinteistönvälittäjä

Daniel on asunut Aurinkorannikolla jo liki 20 vuotta. Näiden vuosien aikana hän on rakentanut laajan henkilökohtaisen ja ammatillisen verkoston eri alojen toimijoiden kanssa.

Espanjan etelärannikon aluetuntemuksen ja laajan verkostonsa ansiosta Daniel on loistava välittäjä löytämään sinulle unelmiesi kohteen, lomakodiksi tai vakituiseksi asunnoksi.

Danielin kokemus it-alalta, myyntityöstä ja markkinoinnista sekä kiinnostus musiikkiin ja urheiluun vahvistavat hänen monipuolisuuttaan asuntokaupan ammattilaisena.

Tietotaito, myötätunto, joustavuus sekä rehellisyys ovat neljä tukijalkaani, joille rakennan sekä yksityis- että työelämäni. Ota yhteyttä kun haluat löytää unelmiesi kodin: lupaan tehdä parhaani jotta unelmastasi tulee totta!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 364

Sähköposti: daniel@estatecds.com

   

Kielet

  

Patrik Nilsson – Kiinteistönvälittäjä

Ennen Espanjaan muuttoa tukholmalaislähtöinen Patrick on tutustunut 13 vuoden ajan myös  etelä-ruotsalaiseen elämätapaan ja alueisiin.

Osaamista asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta on kiinteistövälityksen ohella kertynyt myös hotelli- ja ravintola-alalta: tärkeää on hyvä ensivaikutelma ja vuorovaikutukseen perustuva luottamus.

Patrickilla on kyky nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta, auttaa ja ottaa vastuuta. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä yhden miellyttävimmistä ja aikaansaavimmista välittäjistä rannikolla. Patrik löytää aina oikean kiinteistön oikeaa ostajaa varten.

Intohimoni on aina ollut halu toimia liikealalla ja kehittää uutta. Hienointa on päästä mukaan luomaan uusia ihmissuhteita.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 602

Sähköposti: patrik@estatecds.com

  

Kielet

  

Daniel Flensmark – Kiinteistönvälittäjä

Danielilla on pitkä ja vankka kokemus kiinteistöalalta ja hän on sitoutunut löytämään asiakkaalleen aina parhaimman kohteen. Hän aloitti espanjan kielen opiskelut Benalmadenassa jo vuonna 1999, joten hänellä on erittäin hyvät taidot ja pitkä kokemus kaikista Costa del Solin alueista, kielestä ja kulttuurista. Hän on myös suorittanut Malmön yliopistossa Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon. Ennen kaikkea Danielilla on vahva käsitys siitä, mitä tarvitaan asiakkaidemme auttamiseksi sekä kiinteistön ostamisessa että myymisessä.

Kyse on ymmärtämisestä, mitä asiakkaana etsit. Minä olen omistautunut asiantuntijasi ja sitoutunut auttamaan sinua tekemään hyvää sijoitusta ja löytämään unelmiesi loma-asunnon.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 670 265 804

Sähköposti: daniel.flensmark@estatecds.com

  

Kielet

  

Estate Fastighetsbyrå, Stockholm

Jos haluat puhua asumisesta Costa del Solilla, kun olet Ruotsissa, olet tervetullut vierailemaan Tukholman kiinteistönvälitystoimistossa. Tukholman toimiston henkilökuntamme työskentelee läheisessä yhteistyössä Espanjan kollegoiden kanssa ja he voivat esimerkiksi auttaa rahoitusprosessissa arvioimalla nykyisen kotisi Ruotsissa.

Käy katsomassa Estate Stockholm-Costa del Sol sivustolla; estatefast.se

Ota yhteyttä

Toimisto: +46 (0)8-611 99 60

Sähköposti: info@estatefast.se

Osoite

Östermalmsgatan 28
114 26 Stockholm

Jens Falkenå – Kiinteistönvälittäjä

Jens on rekisteröity, MBA-tutkinnon suorittanut kiinteistönvälittäjä Tukholman Östermalmin toimistolla. Jensillä on kokemusta jo yli 400 asuntokaupasta ja hän toimii tiiviisti tukena ruotsalaisille asiakkaillemme, jotka ottavat ensiaskeleita Espanjan suuntaan toteuttaakseen asuntokauppoja Aurinkorannikolla.

Jens auttaa sinua asuntosi arvioinnissa Ruotsissa ja avustaa Espanjan asunnon ostosuunnitelmissa. Vapaa-ajalla Jens osallistuu purjehduskilpailuihin Tukholman saaristossa.

Meri, vauhti ja kilpailuvietti luovat loistavan yhdistelmän nautinnolliselle elämälle.

Ota yhteyttä

Toimisto: +46 8611 99 60

Mobiili: +46 709 610 419

Sähköposti: jens@estatefast.se

  

Osoite