Tule tutustumaan meihin

Tiimimme koostuu kokeneista ja kielitaitoisista kiinteistönvälityksen ammattilaisista. Palvelemme englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, espanjaksi ja norjaksi. Olemme auttaneet jo vuosien ajan kansainvälisiä asiakkaitamme toteuttamaan toiveensa ja elämään unelmaansa Costa del Solilla. Meille, avainasemassa on tietotaito alueesta, markkinoista, suhdanteista ja ennen kaikkea asiakaspalvelusta.

Tervetuloa Estate Stockholm – Costa del Solille palveltavaksi.

 1. paivi1
 2. paivi3

Päivi Asikainen – Kiinteistönvälittäjä

Päivi on ratkaisukeskeinen ja toimeen tarttuva myynnin ammattilainen.

Ammattitaito, ystävällisyys ja positiivisuus ovat Päivin vahvuuksia myyntityössä, josta hänellä on jo yli 30 vuoden rautainen kokemus – sekä Helsingissä, että Costa del Solilla. Voit luottaa siihen, että Päivi auttaa sinua löytämään parhaan paikkasi auringossa.

Iloiselle, luovalle, joustavalle ja pitkäjänteiselle humanistillemme kauneus ja harmonia ovat elinehto.

Avoimuus ja luotettavuus yhdessä motivoivan työtiimin kanssa saavat minussa esiin parhaimmat puoleni. Nautin työstä, jossa saan hyödyntää visuaalisuutta ja löytää ratkaisuja uusiin haasteisiin. Haluan luoda kauneutta ja hyvää, joilla teemme sinunkin unelmistasi totta!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 970

Sähköposti: paivi@estatecds.com

  

Kielet

  

 1. DAVID_1_0199
 2. DAVID_2_0205

David Brännhult – Kiinteistönvälittäjä / Osakas

Davidin vahvuuksia ovat tunnollisuus ja tietotaito sekä Ruotsin että Aurinkorannikon kiinteistönvälitysmarkkinoista. Hän tietää, kuinka markkinat toimivat ja mitkä ovat asiakkaan toiveet unelmakodille.

Pitkä kokemus auttaa hahmottamaan nopeasti, mikä tavanomaisessa voikin olla vastaus asiakkaan ainutlaatuiseen toiveeseen.

Davidilla on MBA-tutkinto, kiinteistönvälittäjänä hän on toiminut vuodesta 2002. Ensimmäisen toimistonsa hän perusti Tukholmaan jo vuonna 2006. Yli 650 myytyä huoneistoa ja 250 omakotitaloa ovat vahva näyttö asiantuntemuksesta ja kokemuksesta.

Aiemmin tennispelaajana uraa luonut energinen David harrastaa Aurinkorannikolla myös golfia ja matkapyöräilyä. David palvelee pohjoismaalaisia asiakkaita Tukholman ja Fuengirolan toimistoissa.

Elämäni parhaimpia hetkiä on lomailu perheeni ja ystävieni kanssa Nerjan loma-asunnollani!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 50 86 57

Sähköposti: david@estatecds.com

   

Kielet

 

 1. THOMAS_1_0515
 2. THOMAS_2_0518

Thomas Sundvall – Kiinteistönvälittäjä / Osakas

Thomas on pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälitysalalla. Hänellä on yli 15 vuoden menestyksekäs kokemus sekä kiinteistönvälitysalan kehittämisestä Ruotsissa että välitystoiminnasta Espanjassa.

Thomaksen vahvuuksia ovat nopea reagointi ja toiminta asiakkaan ehdoilla parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Harvalla Aurinkorannikon kiinteistönvälittäjällä on yhtä vahva rakennusteknillinen tuntemus kuin Thomasilla.

Tavoitteeni on saada sekä myyjä että asiakas luottamaan tietotaitooni ja sitoutumiseeni, jotka takaavat hyvän kaupan. Tavoitteeni on, että jokainen kauppa on kummallekin osapuolelle hieno kokemus.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 714

Sähköposti: thomas@estatecds.com

 

Kielet

 

 1. ANNA_1_0509
 2. ANNA_2_0230

Anna Christensen – Toimistopäällikkö

Kun soitat meille puheluusi vastaa todennäköisesti Anna. Hän on asunut suurimman osan elämästään Aurinkorannikolla ja tuntee alueen kuin omat taskunsa.

Anna palvelee espanjaksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi ja ranskaksi. Olipa kieli mikä tahansa, hänellä on ainutlaatuinen kyky saada asiakas tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Toimistopäällikkönä Anna vastaa kaikista toimiston yleisistä tehtävistä kuten hallinnosta sekä muista tukitoimenpiteistä välittäjille ja asiakkaille.

Olen täällä auttaakseni sinua. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai iso.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 450

Sähköposti: anna@estatecds.com

  

Kielet

   

 1. DANIEL_1_0215
 2. DANIEL_2_0221

Daniel Holmquist – Kiinteistönvälittäjä

Daniel on asunut Aurinkorannikolla jo liki 20 vuotta. Näiden vuosien aikana hän on rakentanut laajan henkilökohtaisen ja ammatillisen verkoston eri alojen toimijoiden kanssa.

Espanjan etelärannikon aluetuntemuksen ja laajan verkostonsa ansiosta Daniel on loistava välittäjä löytämään sinulle unelmiesi kohteen, lomakodiksi tai vakituiseksi asunnoksi.

Danielin kokemus it-alalta, myyntityöstä ja markkinoinnista sekä kiinnostus musiikkiin ja urheiluun vahvistavat hänen monipuolisuuttaan asuntokaupan ammattilaisena.

Tietotaito, myötätunto, joustavuus sekä rehellisyys ovat neljä tukijalkaani, joille rakennan sekä yksityis- että työelämäni. Ota yhteyttä kun haluat löytää unelmiesi kodin: lupaan tehdä parhaani jotta unelmastasi tulee totta!

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 364

Sähköposti: daniel@estatecds.com

   

Kielet

  

 1. PATRIK_1_0237
 2. PATRIK_2_0239

Patrik Nilsson – Kiinteistönvälittäjä

Ennen Espanjaan muuttoa tukholmalaislähtöinen Patrick on tutustunut 13 vuoden ajan myös  etelä-ruotsalaiseen elämätapaan ja alueisiin.

Osaamista asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta on kiinteistövälityksen ohella kertynyt myös hotelli- ja ravintola-alalta: tärkeää on hyvä ensivaikutelma ja vuorovaikutukseen perustuva luottamus.

Patrickilla on kyky nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta, auttaa ja ottaa vastuuta. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä yhden miellyttävimmistä ja aikaansaavimmista välittäjistä rannikolla. Patrik löytää aina oikean kiinteistön oikeaa ostajaa varten.

Intohimoni on aina ollut halu toimia liikealalla ja kehittää uutta. Hienointa on päästä mukaan luomaan uusia ihmissuhteita.

Ota yhteyttä

Toimisto: +34 952 91 80 91

Mobiili: +34 663 508 602

Sähköposti: patrik@estatecds.com

  

Kielet

  

Jens Falkenå – Kiinteistönvälittäjä

Jens on rekisteröity, MBA-tutkinnon suorittanut kiinteistönvälittäjä Tukholman Östermalmin toimistolla. Jensillä on kokemusta jo yli 400 asuntokaupasta ja hän toimii tiiviisti tukena ruotsalaisille asiakkaillemme, jotka ottavat ensiaskeleita Espanjan suuntaan toteuttaakseen asuntokauppoja Aurinkorannikolla.

Jens auttaa sinua asuntosi arvioinnissa Ruotsissa ja avustaa Espanjan asunnon ostosuunnitelmissa. Vapaa-ajalla Jens osallistuu purjehduskilpailuihin Tukholman saaristossa.

Meri, vauhti ja kilpailuvietti luovat loistavan yhdistelmän nautinnolliselle elämälle.

Ota yhteyttä

Toimisto: +46 8611 99 60

Mobiili: +46 709 610 419

Sähköposti: jens@estatefast.se

  

Kielet