Title Image

Marbella

Niin paljon tarjottavaa

Tervetuloa Marbellaan

Marbella on ollut jo pitkään tärkeä suosikki kohde Aurinkorannikolla. Kaupungilla on eksklusiivinen maine ja alueelta löytyy paljon golfkenttiä. Mutta Marbella on paljon muutakin; ensinnäkin Marbella nimi kattaa koko kunnan, joka ulottuu Capopinosta idästä aina Esteponaan lännessä. Alueelta löytyy monia enemmän tai vähemmän tunnettuja loistokohteita heille, jotka etsivät uutta huoneistoa tai Villaa Aurinkorannikolta. Olemme keränneet alle suosituimmat alueet ja parhaimmat kohteet.

Marbellassa pelaat golfia ympäri vuoden

Yksi syy, miksi Marbella on niin suosittu vuodesta toiseen on epäilemättä lukuisat golfkentät. Huolimatta tasostasi, täältä löytyy fastastisia kenttiä, jossa voi pelata golffia ympäri vuoden loistavissa sääolosuhteissa. Kenttien lähistöltä löytyy huoneistoja, Villoja ja rivitaloja Sinulle, joka todella nautit pelaamisesta. Miltä kuulostaa astua melkein terassilta suoraan ensimmäiselle lyöntipaikalle?

Nueva Andalusia sijaitsee Puertyo Banuksesta pohjoiseen ja sitä kutsutaankin usein Golf- laaksoksi. Täältä löytyy kuuluisat La Quinta, Los Naranjos ja Las Brisas.

Marbellan rannat

Marbellan kunnasta löytyy yli 20 kilometriä hiekkarantaa ja yli 20 eri nimistä rantaa. Marbella onkin loistava kohde heille, jotka rakastavat aurinkoa ja merta. Rantoja on lähes joka makuun; on kaupungin keskustan kaunis Playa de Fontanilla tai vaalea 1,5 kilometriä pitkä dyynihiekkaranta Cabopinossa. Heille, jotka kaipaavat korkealuokkaisia ravintoloita ja klubitaloja rannalla, Playa Nagueles on ehdoton valinta.

Search done in 1.4802589416504s

Oletko ostamassa huoneistoa, Villaa tai rivaria Marbellasta?

Marbellasta löytyy useita kiinteistönvälitys firmoja, mutta vain yksi ESTATE Stockholm – Costa del Sol! Katso kaikki nyt myynnissä olevat huoneistot, Villat, rivitalot ja muut kohteet Marbellassa!

KATSO KAIKKI KOHTEET MARBELLASSA

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit