Title Image

Málaga

Kaupunki ja meri täydellisessä sopusoinnussa!

Tervetuloa upeaan Malagaan!

Malagaa, Andalusian toiseksi suurinta kaupunkia, monet pitävät Espanjan perinnön ja sen tapojen keskipisteenä. Viime vuosina kaupungista on tullut yksi Euroopan kuumimmista kohteista, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Malaga on suurkaupunki jossa myös aurinko ja meri kohtaavat täydellisesti! Jos haluat tutustua myös muuhun Costa del Soliin ja Andalusiaan, kannattaa ehdottomasti tulla Malagaan. Kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, kuten Picasso-museon, hedelmä- ja ruokamarkkinoita, kauniita kirkkoja ja paljon muuta. Kaupungissa on paljon ravintoloita, etkä varmasti halua jättää välistä kuuluisia Málagan tapaksia.

Hyvä sää läpi vuoden

Malaga sijaitsee laaksossa ja sitä ympäröivät kauniit vuoret. Kaupungin erityinen ilmasto tarjoaa auringonpaistetta melkein ympäri vuoden. Málagassa on todellakin Euroopan lämpimin talvi, ja on epätavallista, että päivälämpötila laskee alle 15 asteen.

Kiinteistön ostaminen Malagasta

Kaupunkia on kunnostettu viime vuosina ja siitä on tullut yksi Euroopan suosituimmista kohteista monille, jotka etsivät uutta kotia tai loma-asuntoa Costa del Solilta. Kaupungin historiallisessa keskustassa on useita kunnostettuja viehättäviä huoneistoja, ja keskustaan ja Malagan laitamille rakennetaan monia uusia rakennuksia.

Malagan vanhakaupunki – Historiallinen keskus ja kaupungin sydän

Kun kävelet kauniilla ja hiljaisilla kaduilla Málagan keskustassa, kaikki upeat rakennukset valloittavat sinut. Vanhassa kaupungissa on monia kunnostettuja ja viehättäviä huoneistoja, jotka etsivät nyt uusia omistajia.

Search done in 0.015164136886597s

Sinun Kiinteistövälittäjäsi Malagassa

Malagassa on monia kiinteistövälittäjiä, jotka myyvät asuntoja, mutta Tukholmassa on vain yksi ESTATE – Costa del Sol! Katso kaikki kauttamme myynnissä olevat huoneistot, talot, huvilat, rivitalot ja muut asunnot Malagassa.

Katso kaikki kiinteistöt Malagassa

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit