Etsitkö asuntoa tai huvilaa Malagasta?

Kiinteistönvälitystoimistoja on monia Malaga, mutta vain yksi ESTATE Stockholm-Costa del Sol! Löydä asunto tai huvila laajasta valikoimastamme suositusta Malaga.

Malaga on Andalusian toiseksi suurin kaupunki. Täällä on n. 568 000 asukasta ja se on monen mielestä espanjalaisen kulttuuriperinnön ja sen tapojen kehto. Kaupungissa vietetään vielä perin espanjalaista elämää. Subtrooppinen Välimerellinen ilmasto suo yli 300 aurinkopäivää vuodessa ja keskimäärin kahdeksan kuukauden valoisan kesäkauden. Malagasta löytyy myös paljon historiallisesti mielenkiintoisia käyntikohteita ja monumentteja. Se onkin yksi vanhimmista ja historiallisesti rikkaimmista kaupungeista maailmassa.

Maailmankuulu taiteilija Pablo Picasso sekä Hollywood näyttelijä Antonio Banderas ovat syntyneet ja kasvaneet täällä. Malaga on elänyt pitkään turismista ja kehittyvistä kiinteistömarkkinoista, mutta viime vuosina tekniikan toimiala on asettunut alueelle. Malagan satama on yksi Välimeren alueen vanhimmista ja vilkkaimmista satamista. Se on ollut toiminnassa jo 600 EK lähtien. Lue lisää Malaga ja Espanjalaisista kiinteistömarkkinoista uutisistamme.

Tästä pääset tarkempaan asuntohakuun Málaga.

Kiinteistöt - Málaga City

Ei kohteita löydetty