Kuinka Corona-virus vaikuttaa Costa del Solin asuntomarkkinoihin?

Estate Stockholm - Costa del Sol / Kiinteistöuutisia  / Kuinka Corona-virus vaikuttaa Costa del Solin asuntomarkkinoihin?

Kuinka Corona-virus vaikuttaa Costa del Solin asuntomarkkinoihin?

Olemme kaikki hyvin erityisessä tilanteessa ja kirjoittamishetkellä koko Espanja on karanteenissa, mikä tietysti vaikuttaa Costa Del Solin asuntomarkkinoihin.

Pyrimme vastamaataan joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, joita teiltä saamme:

Mitä luulette tapahtuvan Costa del Solin asuntomarkkinoille?

Tällä tilanteella on epäilemättä vaikutuksia asuntomarkkinoihin, mutta on vielä liian taikaista sanoa tarkalleen missä määrin. Näemme tarjonnan ja kysynnän selvän vähentymisen. Monet myyjät ja ostajat ovat päättäneet odottaa kunnes näkevät paremmin mihin suuntaan tilanne on kehittymässä. Asuntomarkkinat eivät kuitenkaan hiljene kokonaan ja kun vaikein ajanjakso on ohi, halu ja tarve myydä ja ostaa asuntoja Costa del Solilla säilyy ja vahvistuu.

Mitä minun pitäisi tehdä jos aion ostaa tai myydä asunnon Costa del Solilla tänä keväänä?

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Tilanne muuttuu päivittäin, joten kerromme teille mielellämme kaiken tiedossamme olevan Costa del Solin tilanteesta. Vaikka et haluaisi tai voisi viimeistellä kauppaa tällähetkellä on hyvä olla valmistautunut päivään, jolloin olosuhteet ovat paremmat.

Olen jo päättänyt myydä asuntoni. Mitä teen seuraavaksi?

Ota yhteyttä meihin niin aloitamme prosessin. Suurin osa työstämme tapahtuu digitaalisesti, lakimiehet työskentelevät edelleen ja olemme päivittäin yhteydessä heihin. Notaarit ovat edelleen avoinna ja kiinteistökauppoja tehdään vallitsevasta tilanteesta huolimatta.

Minulla on asunto myynnissä teillä. Miten hoidatte toimeksiantoa nyt?

Kaikki välittäjämme työskentelevät nyt kotoa käsin. Olemme yhteydessä ympäri maailman asuviin asiakkaisiimme. Kartoitamme heidän tarpeensa ja toiveensa ja lähetämme heille ehdotuksia. Käytämme google maps -karttoja, jaamme linkkejä ja muuta digitaalista materiaalia joka auttaa heitä valitsemaan mieleisensä kohteen.

Meillä on myös mahdollisuus toteuttaa video- ja konferenssi puheluita, joita tulemme kehitämään lisää myös tulevaisuudessa.