Oletko myymässä asuntoa Costa del Solilta?

Kiinteistön myyminen Aurinkorannikolla ei ole vaikeaa, mutta on paljon asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Juuri tästä syystä olemme täällä: kuljemme kanssasi koko myyntiprosessin ajan ja autamme tekemään oikeita valintoja, jotta myyntitapahtuma sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Meillä on paljon ymmärrystä paikallisesta markkinasta sekä laaja yhteistyöverkosto ja asiakasrekisteri. Tämä on suuri etu asuntosi myyntiä ajatellen. Tarkkaan suunnitelluilla, oikealle kohderyhmälle suunnatuilla markkinointikampanjoilla tavoitamme nopeasti oikeat ostajat – ja pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Tee toimeksianto asuntosi myynnistä nyt!  Lisää kuva


  Myyntiprosessi

  Kun toimeksianto on sovittu, sinun tulee toimittaa meille ja lakitoimistolle/asianhoitajalle kaikki kiinteistöön liittyvät asiakirjat ja muut tiedot.  Ellei sinulla ei ole vielä kaikkia tarvittavia dokumentteja autamme tässäkin.

  QVNJQUtJUkpBVCUyMEpBJTIwTVlZTlRJS09IREVUSUVET1Q=

  Käymme asunnossa  ja annamme arvion myyntihinnasta, joka perustuu viime aikoina alueella tehtyihin kauppoihin. Käytämme ammattivalokuvaajaa, jotta saamme kiinteistösi parhaat puolet kiinnostavasti esille.

  QVJWSU9JTlRJJTIwSkElMjBWQUxPS1VWQVVT

  Markkinoimme kiinteistöäsi verkkosivuillamme, useissa sosiaalisen median kanavissa, kuten LinkedIn, Facebook, Instagram sekä alan markkinointiportaaleissa, niin Espanjassa kuin Suomessakin. Myös muut Aurinkorannikon asunnonvälitystoimistot saavat tiedon kiinteistöstä ja voivat tarjota sitä asiakkailleen.

  S0lJTlRFSVNUJUMzJTk2TiUyME1BUktLSU5PSU5USQ==

  Kontaktoimme mahdollisia ostajaehdokkaita laajassa verkostossamme ja esittelemme kiinteistösi kiinnostuneille yksityisesti.

  RVNJVFRFTFk=

  Seuraava askel on varaussopimuksen allekirjoitus. Sopimus on laillisesti sitova. Kun kiinteistösi ostaja allekirjoittaa varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun, yleensä 6 000 euroa ostajan edustajalle tai uudiskohteen ollessa kyseessä rakennuttajalle, otetaan kohde pois markkinoilta sovituksi ajaksi, yleensä 8-14 päiväksi.

  VkFSQVVTU09QSU1VUw==

  Yleensä kohteen ostajan edustaja ottaa yhteyttä myyjän lailliseen edustajaan kiinteistön asiakirjojen tarkistamiseksi ja laillistamiseksi.

  S09IVEVFTiUyMFRBUktJU1RBTUlORU4lMjBKQSUyMExBSUxMSVNUQU1JTkVO

  Kun kohteen kaikki asiakirjat on tarkistettu  ja kiinteistö todettu lailliseksi myytäväksi, allekirjoitetaan  esikauppasopimus. Allekirjoituksen yhteydessä ostaja maksaa myyjälle  yleensä 10 % myyntihinnasta riippuen tapauksesta.

  RVNJS0FVUFBBU09QSU1VUw==

  Viimeinen askel kaupan loppuun saattamiseksi on loppukaupan allekirjoitus notariaatilla. Ostaja maksaa tässä vaiheessa loput kauppahinnasta ja hänelle luovutetaan avaimet.

  TE9QVUxMSU5FTiUyMEtBVVBQQSUyMEpBJTIwTUFLU1VU