Higueronin alue Fuengirolassa odottaa juuri sinua!
Image is not available

Etsitkö uudiskohdetta loisto sijainnilla? Ne löytyvät tästä. Olemme koonneet tähän parhaimmat uudiskohde projektit Higueronin alueella.

Slider

Tervetuloa Higueroniin

Sijainti on kaikki kaikessa! Ja Higueron on yksi parhaimmista paikoista Costa del Solilla! Täältä on näkymät yli Fuengirolan rannikon ja lähistöltä löytyy uskomattoman hienoja nähtävyyksiä ja uusia kokemuksia. Higueron sijaitsee Benalmadenan ja Fuengirolan välissä, lähellä Carvajalin juna-asemaa, josta pääset suoraan Malagaan ja kansainväliselle lentoasemalle. Aluetta on kehitetty jo pitkään ja tänään asuinalue koostuu Villoista, rivitaloista ja huoneistoista. Alueelta löytyy myös hotelleja, kylpylöitä ja monia tunnettuja ravintoloita.

Luonto

Koko Higueronin asuinalue on pyritty yhdistämään parhaimmalla mahdollisella tavalla ympäröivään luontoon. Täällä löydät luonnon ympäriltäsi ja meri ja vuoret ympärilläsi yhdistyvät luontevaan symbioosiin.

Sijainti

Higueron yhdistyy suoraan A-7 ja AP-7 teihin molempiin suuntiin ja tiet vievät joko Malagan tai Marbellan suuntaan vain 20 minuutissa samoin kuin juna-asema on aivan asuinalueen vieressä.

Pysy aktiivisena

Reserva Del Higueronin alue tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan vietto mahdollisuuksia ja erilaisia urheilu vaihtoehtoja.

Palvelut

Kylpylä, Shutte-kuljetus, Apteekki, Kauppa, Ravintolat, Clubitalo rannalla, Video-valvonta, Vartiointi 24h ja paljon muuta.

Etäisyydet

Fuengirola – 10 minuuttia

Benalmádena – 15 minuuttia

Benalmádena Pueblo – 5 minuuttia

Mijas Pueblo – 10 minuuttia

Marbella – 20 minuuttia

Málaga – 20 minuuttia

Málaga Airport – 15 minuuttia

Carvajal Train Station – 5 minuuttia

Missä näet itsesi?

Higueronin alue koostuu monista erilaisista projekteista ja uudiskohteista ja olemme koonneet tähän parhaimmat. Valitse suosikki kohteesi alta ja lähetä meille viestiä yhteystietosi kera niin kerromme lisää tästä loistavasta mahdollisuudesta.

Ainutlaatuinen elämäntyyli ehdotus

Korkealaatuinen, edistyksellinen ja kestävään kehitykseen perustuva asuinyhteisö, joka tähtää erinomaiseen elämänlaatuun. Täällä asukkaita rohkaistaan terveellisempään ja kokonaisvaltaisempaan elämään ja tarjolla on uskomaton määrä hyvinvointipalveluita ja mahdollisuuksia. Kauniisti sisustetut, modernit huoneistot ja Villat, viimeisimmät mukavuudet, laajat viheralueet ja hulppeat panoraama näkymät yli Välimeren erottaa tämän kohteen muista.

Täydellinen ympäristö

Higueron West on täydellinen kohde, josta käsin voit kokea Costa del Solin kosmopoliittisen ympäristön, joka tarjoaa laajan valikoiman kulttuuria, gastronomiaa, shoppailua ja rantaelämää. Tai vaihtoehtoisesti voit suunnata kohti vuoristomaisemia ja löytää itsesi metsien, järvien ja Andalusian maaseudun keskeltä, jossa vuoristo kauriit, kotkat ja peurat asustelevat.

Vapaana olevat huoneistot ja Villat Higueron West 217 kohteessa

Myytävänä
€275,000
Myytävänä
€459,000
Myytävänä
€730,000
Myytävänä
€479,000
Myytävänä
€799,000

Joko kiinnostuit?

Näetkö itsesi asumassa täällä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää Higueron West 217 kohteesta ja tarjolla olevista vaihtoehdoista.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Unelmapaikka Costa del Solilla

Middel Views on luxus asuinyhteisö, josta huikeat merinäköalat ja vain kivenheitto rantaan. Yhteisö on kokonaisuudessaan huolella suunniteltu ja rakennusten sijainnit mahdollistavat kauniit merinäköalat useimmista huoneistoista.

Vapaana olevat huoneistot Middel Views:ssa

Joko kiinnostuit?

Näetkö itsesi asumassa täällä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää Middel Views kohteesta ja mahdollisista vaihtoehdoista.

Unelmapaikka Costa del Solilla

Stupa Hills on kohde, jota ei ole suunniteltu vain asumiseen vaan kaikki elämisen tarpeet on otettu täällä huomioon, jotta asuminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja hyvää. Avant-garde-suunnittelu tarjoaa avointa tilaa, paljon mukavuuksia, oman autotallin ja suuret tilavat terassit uudelle kodillesi.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Saatavilla olevat huoneistot

Joko kiinnostuit?

Näetkö itsesi asumassa täällä? Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää kohteesta ja saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Uusi, upea kokemus paratiisista

Tämä rinteessä aivan rannan tuntumassa sijaitseva HCP Architectsin suunnittelema asuinprojekti tarjoaa 2 ja 3 makuuhuoneen huoneistoja. Sen suurten terassien ja ikkunoiden ansiosta voit nauttia upeimmista näkymistä Fuengirolan rannikolle.

Saatavilla olevat asunnot Panoramicassa

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Panorámicasta ja vapaana olevista asunnoista.

Unelmien talot

Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella täydellinen unelmiesi talo Costa del Solilla. Näillä ekskliusiivisilla taloilla on innovatiivinen arkkitehtuuri ja upeat merinäkymät.

Elämää parhaimmillaan

Hill Collection tarjoaa myös upeita huoneistoja, joista on avarat panoraamanäkymät Välimerelle. Asuntoihin kuuluu Higuerón Sport Club jäsenyys ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu sisältyy hintaan.

Saatavilla olevat asunnot Hill Collectionissa

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Hill Collection kohteesta ja vapaana olevista asunnoista.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Eksklusiiviset huoneistot ja kattohuoneistot, joissa yhdistyy mukavuus ja onnellisuus

Peninsula Residences sijaitsee Reserva del Higuerón -kompleksin eteläpuolella, josta pääsee helposti A7-moottoritielle ja rannalle. Vain 15 minuutin päässä lentokentältä ja 2 minuutin päässä rannalta. Tämä huippu sijainti takaa helpon ja nopean liikkumisen Costa del Solin tärkeimpiin kohteisiin.

Jokaisessa kiinteistössä on kaikilla kodinkoneilla varusteltu keittiö ja kylpyhuone, vaatekaapit makuuhuoneissa, kaksi autohallipaikkaa ja varastotila. Ja tietysti upeat näkymät Välimerelle sekä korkealaatuinen viimeistely kaikessa.

Saatavilla olevat asunnot Penisula Recidencessä

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Penisula Residence kohteesta ja vapaana olevista asunnoista.

Henkeäsalpaavaa kauneutta

Saapuessasi ensimmäisen kerran Nature Collcetioniin tulet hämmästymään tämän erikoisen paikan kauneudesta. Täällä voit hengittää raitista ilmaa ja avata aistisi kaikille luonnon elementeille, merelle, taivaalle ja luontoäidin kiehtoville houkutuksille.

Kompleksi käsittää 40 ympäristöystävällistä kotia ja tulevaisuudessa vielä 19 luksusasuntoa ja kattohuoneistoa. Suunnittelu, materiaalit ja rakentaminen on toteutettu todella korkealaatuisesti. Yhtiöön kuuluu kaksi kaunista uima-allasta ranta-alueineen jossa myös riippumatoja ja poreallas. Puutarhat tarjoavat omistajille jopa mahdollisuuden poimia omia yrttejä, avokadoja, appelsiineja ja sitruunoita.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Saatavilla olevat asunnot Nature Collectionista

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Nature Collectionista ja vapaana olevista asunnoista.

Ainutlaatuisia huoneistoja ja kattohuoneistoja

Vaikuttavat ja henkeäsalpaavat näkymät Med Onesta tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia elämästä kaiken yläpuolella. Huikeat panoraamanäkymät saavat sinulle tunteen kuin upea Välimeri olisi aivan edessäsi.

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Med Onesta ja vapaana olevista asunnoista.

Saatavilla olevat asunnot Wave Collectionissa

Tunne aallot

Kävele rannalla, tunne aalot ja hengitä merituulta… Tervetuloa Wave-Collectioniin!

Sijaitsee vain 25 metrin päässä rannalta josta alkaa myös 7 km: n rantakatu. Upeat näkymät ja strategisesti yhteydessä Wave-rantaklubiin. Projekti tarjoaa ylellisen alueen ja tietysti kaikki Reserva del Higueron -lomakeskuksen palvelut.

Saatavilla olevat asunnot Wave Collectionissa

Kiinnostuitko?

Näetkö itsesi täällä asumassa? Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää Wave Collectionista ja vapaana olevista asunnoista.

Onko sinulla lisää kysyttävää tai etsitkö kenties jotain muuta?