Title Image

Fuengirola

Täydellinen paikka nauttia ihanasta elämästä Costa del Solilla

Fuengirola – Aurinko, Meri ja espanjalainen idyllinen viehätys

Fuengirola oli aikoinaan pieni kalastajakylä ja kaupungilla on pitkä historia. Fuengirolasta löydät kaikki tarvitsemasi mukavuudet, rakastatpa sitten shoppailua, rantaelämää tai hyvää ruokaa. Fuengirola on vain 25 km:n päässä Malagan lentokentältä, ja sinne on helppo päästä sekä autolla, että junalla. Fuengirolassa vieraillessa ei ole vaikea ymmärtää, miksi tämä kaupunki, jossa on yli kahdeksan kilometriä rantaviivaa, on suosittu valinta niille ihmisille, jotka etsivät loma-asuntoa Costa del Solilta tai haluavat muuttaa tänne lopullisesti.

Suositut alueet Fuengirolassa

Fuengirolan suosituimmat alueet ovat Carvajal, Los Boliches, Los Pacos, Torreblanca ja tietysti Fuengirolan kaupungin keskusta.

Fuengirolan keskusta

Fuengirolalla on yksi Costa del Solin pisimmistä merenrantapromenadeista. Se ulottuu Sohailin linnalta lännestä, Carvajaliin idässä. Kaupungin vanhemmasta osasta, viihtyisän Plaza de la Constitucionin ympäristöstä löydät monia ravintoloita ja baareja. Suosittu venesatama, josta järjestetään delfiinisafareita, sukellusretkiä ja erilaisia vesiurheilulajeja, sijaitsee aivan keskellä kaupunkia.

Fuengirolassa on useita suosittuja markkinoita, joista voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, mausteita ja paljon muuta. Jos haluat vierailla kaupungin suuressa ostoskeskuksessa, Parque Miramar:ssa, pääset sinne helposti bussilla. Ostoskeskuksessa on satoja kauppoja, elokuvateattereita, baareja ja ravintoloita.

Upeat rannat

Fuengirolan rannat tunnetaan korkeasta laadustaan, ja ne ovat saaneet EU: n korkeimman arvosanan usean vuoden ajan. 8 kilometrin ranan vierellä kulkee rantapromenadi, jota monet Fuengirolan asukkaat rakastavat kävellä iltaisin. Fuengirolan suosituimmat rannat ovat:

  • Playa Carvajal, 1,200 m
  • Playa los Boliches-Las Gaviotas, 3000 m
  • Playa Fuengirola, 1,500 m
  • Castillo Playa, 800 m

Kiinteistön ostaminen Fuengirolasta

Fuengirola on suosikki monille ihmisille, jotka päättävät muuttaa Espanjaan. Syy siihen ei ole pelkästään kaupungin viehätyksessä tai huikeassa ravintolatarjonnassa. Suuri syy miksi kaupunki on niin suosittu, on myös sen sijainti lähellä Málagan lentokenttää ja helppo junayhteys Lentokentälle ja Málagaan. Fuengirolassa on paljon myytäviä huoneistoja ja taloja, ja alueelle rakennetaan nyt paljon uusia koteja.

BIOPARC – ELÄINTARHA KESKELLÄ FUENGIROLAA

Yksi eniten vierailluista kohteista Fuengirolassa. Tapaa tiikerit ja krokotiilit keskellä kaupunkia!

Search done in 0.0010149478912354s

Sinun kiinteistövälittäjäsi Fuengirolassa

Fuengirolassa on monia kiinteistävälittäjiä, jotka myyvät asuntoja, mutta Tukholmassa on vain yksi ESTATE – Costa del Sol! Katso meillä myynnissä olevat huoneistot, talot, huvilat, rivitalot ja muut myytävät kohteet Fuengirolassa.

KATSO KAIKKI KOHTEET FUENGIROLASSA

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit