Title Image

Estepona

Erityisen Espanjalainen ja yllättävän hiljainen

Estepona – Aitoa Andalusialaista charmia

Estepona on kaupunki ja kunta, joka on säilyttänyt alkuperäisen andalusialaisen viehätyksensä. Estepona sijaitsee Costa del Solin länsiosassa, vain 50 minuutin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä. Kunnalla on 23 kilometriä pitkä rannikko, 21 niistä koostuu upeista rannoista. Erittäin suositussa venesatamassa sijaitsee kaupungin parhaita ravintoloita ja baareja sekä vilkas kalasatama, josta voit ostaa tuoreita meren antimia.

Monia sinisen lipun rantoja

Usealle Esteponan rannalle on myönnetty Sininen lippu, kansainvälinen ympäristömerkki rannoille, jotka täyttävät useita kriteerejä veden laadun, turvallisuuden ja palvelun saralla. Esimerkiksi Esteponan keskustassa on La Radan 2,5 kilometriä pitkä ranta, jota reunustavat mukava kävelykatu, baarit ja ravintolat. Monien suosikki El Padronin ranta on vain 2 km: n päässä Esteponasta.

Kiinteistön ostaminen Esteponasta

Málagan lentokentän ja Sierra Bermejan, Esteponan takana olevan vuoren läheisyys on tehnyt kaupungista suositun Costa del Solille asettuneiden ulkomaalaisten keskuudessa. Estepona on ilmeinen valinta monille, jotka etsivät todellista andalusialaista viehätystä sekä upeita vaellusreittejä Costa del Solilta. Esteponassa on paljon myytäviä huoneistoja ja taloja. Alueelle rakennetaan juuri nyt paljon uusia koteja.

Esteponan satama

Lähellä kylän keskustaa, 447 kiinnityspaikkaa, joiden pituus on 35 metriin asti.

Search done in 0.35199904441833s
KATSO KAIKKI KOHTEET ESTEPONASTA

Sinun kiinteistövälittäjäsi Esteponassa

Esteponassa on monia kiinteistävälittäjiä, jotka myyvät asuntoja, mutta Tukholmassa on vain yksi ESTATE – Costa del Sol! Katso meillä m yynnissä olevat huoneistot, talot, huvilat, rivitalot ja muut myytävät kohteet Esteponassa.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit