Title Image

El Higueron

The Higueron awaits you

Sijainti on kaikki kaikessa!

Ja Higueron on yksi parhaimmista paikoista Costa del Solilla! Täältä on näkymät yli Fuengirolan rannikon ja lähistöltä löytyy uskomattoman hienoja nähtävyyksiä ja uusia kokemuksia. Higueron sijaitsee Benalmadenan ja Fuengirolan välissä, lähellä Carvajalin juna-asemaa, josta pääset suoraan Malagaan ja kansainväliselle lentoasemalle. Aluetta on kehitetty jo pitkään ja tänään asuinalue koostuu Villoista, rivitaloista ja huoneistoista. Alueelta löytyy myös hotelleja, kylpylöitä ja monia tunnettuja ravintoloita.

Luonto

Koko Higueronin asuinalue on pyritty yhdistämään parhaimmalla mahdollisella tavalla ympäröivään luontoon. Täällä löydät luonnon ympäriltäsi ja meri ja vuoret ympärilläsi yhdistyvät luontevaan symbioosiin.

Sijainti

Higueron yhdistyy suoraan A-7 ja AP-7 teihin molempiin suuntiin ja tiet vievät joko Malagan tai Marbellan suuntaan vain 20 minuutissa samoin kuin juna-asema on aivan asuinalueen vieressä.

Pysy aktiivisena

Reserva Del Higueronin alue tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan vietto mahdollisuuksia ja erilaisia urheilu vaihtoehtoja.

Palvelut

Kylpylä, Shutte-kuljetus, Apteekki, Kauppa, Ravintolat, Clubitalo rannalla, Video-valvonta, Vartiointi 24h ja paljon muuta.

Search done in 1.0779337882996s

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit