Title Image

Benalmadena

Täydellinen paikka koko perheelle!

Benalmádena – modernia ja alkuperäistä Costa del Solilla

Noin 20 kilometrin päässä Malagasta, Fuengirolan ja Torremolinoksen välissä, on vieraanvarainen ja rento Benalmadenan kaupunki. Täydellinen paikka koko perheelle!

Benalmádenan alue on yleensä jaettu kolmeen alueeseen; Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel ja Benalmádena Costa.Benalmadenaan kuuluvat myös, La Capellania, Torremar, La Leala, Torremuelle ja Torrequebrada.

Mikä alue on sinun suosikkisi?

Benalmadena Pueblo

Muutaman kilometrin päässä rannikosta sijaitsee Benalmadena Pueblo. Klassinen andalusialainen kylä, jossa on kivettyjä katuja ja kapeita kujia. Monet, jotka etsivät rauhallisempaa paikkaa, asettuvat mielellään asumaan kylään yhteen sen kauniista taloista. Benalmadena Pueblo on yksi Malagan suosituimmista nähtävyyksistä, ja siellä on laaja valikoima ravintoloita, paikallisia käsitöitä ja upea näköala Costa del Solille.

Arroyo de la Miel

Benalmadena Pueblon ja Benalmadena Costan välissä on vilkas Arroyo de la Miel -asuinalue. Alueella on suuri brittiläinen yhteisö, ja se on täynnä mutkaisia katuja ja kauniita aukioita, jotka noudattavat vanhan kylän elämäntapaa.

Benalmadena Costa

Benalmádena Costa sijaitsee Benalmadenan ranta-alueella, joka on noin 10 km pitkä rannikkokaistale, ulottuen Torremolinoksesta Fuengirolaan. Monille ihmisille, jotka etsivät taloa tai huoneistoa alueelta, Benalmadena Costa on synonyymi Benalmadenalle. Täältä löydät useimmat hotellit alueella ja suuren valikoiman baareja ja ravintoloita.

Benalmadena – Kaupunki koko perheelle

Kauniiden rantojen lisäksi Benalmadenassa on SeaLife Aquarium, Selwo Marina ja Tivoli World, Costa del Solin suurin huvipuisto.

Search done in 0.24822998046875s
KATSO KAIKKI KOHTEET BENALMADENASTA

Kiinteistövälittäjäsi Benalmadenassa

Benalmadenassa on monia kiinteistävälittäjiä, jotka myyvät asuntoja, mutta Tukholmassa on vain yksi ESTATE – Costa del Sol! Katso meillä Benalmadenasta myynnissä olevat huoneistot, talot, huvilat, rivitalot ja muut myytävät kohteet.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö toisenlaista kiinteistöä? Me autamme sinua!

Kerro meille mitä etsit