Title Image

Asunnon osto Costa del Solilla

Autamme sinua koko ostoprosessin ajan

Ostoprosessi

Ajattelitko ostaa kiinteistön Costa del Solilta. Hienoa! Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää ostoprosessista päästäksesi toteuttamaan Välimeren unelmasi.

01. Valmistelu

Ensimmäisenä sinun tulee hakea NIE numeroa jos sinulla ei ole sitä vielä.The Número de Identificación de Extranjeros tarkoittaa että olet rekisteröitynyt Espanjan verottajalle. Jos olet epävarma kuinka haet NIE numeroa, niin voimme auttaa sinua! Teemme myös tiivistä yhteistyötä isoimpien pankkien kanssa Espanjassa, mikäli tarvitset apua rahoituksessa.

02. Näytöt ja tarjoukset

Kun olet löytönyt sellaiset kohteet joista olet kiinnostunut, järjestämme sinulle näytöt. Jos pidit näkemästäsi kohteesta, niin seuraavaksi onkin tarjouksen ja neuvottelujen aika jolloin myyjä ja ostaja sopivat myyntihinnasta.

03. Sopimukset

Seuraava askel on allekirjoittaa varaussopimus. Sopimus on oikeudellisesti sitova. Kun allekirjoitat sopimuksen, maksat 6000 euron takuumaksun ja myyjä poistaa kiinteistön markkinoilta 8–14 päivän varausjakson ajaksi.

Asianajajasi ottaa yhteyttä myyjän lailliseen edustajaan saadakseen kaikki kiinteistöä koskevat asiakirjat ja varmistaakseen, että kaikki lisenssit ja luvat ovat kunnossa. On tärkeää tarkistaa, että kiinteistöllä ei ole maksamattomia kiinnityksiä, veroja tai muita kustannuksia.

Kun asianajajasi on hyväksynyt kaikki asiakirjat, ostosopimus voidaan allekirjoittaa. Allekirjoitettaessa on normaalia, että ostaja maksaa 10% kokonaismyyntihinnasta.

Varaussopimus

Yksityinen Ostosopimus

Osto Sopimus - Julkinen kauppakirja

04. Kauppakirjojen allekirjoitus

Viimeinen vaihe ennen kuin saat unelmakotisi avaimet, on allekirjoittaa Kauppakirja ja suorittaa viimeinen maksu. Tämä tehdään notaarin toimistossa.

05. Rekisteröiminen

Kauppa vahvistetaan ja rekisteröidään maarekisteriin. Varmistathan, että tiedot kiinteistökaupasta menevät asianomaisille tahoille, kuten sähkö-, vesi- ja taloyhtiöön.

Ota meihin yhteyttä

Kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin!